Lina Soderstrom header
06:19 - 05/12/2012

OPERA AT THE ROYAL CASTLE

photos from my birthday when we went to see opera at the Royal Castle. me and my friend Jasmine were both wearing amazing princess dresses from Ida Sjöstedt. it was a magical night. a cinderella story. literally.

dress and shoes Ida Sjöstedt

bag grandma´s

vintage fur

 

Leave a comment

Current ye@r *

Isabel- 22 December, 2012 at 07:16
Dina bilder ser alltid ut att vara tagna ur en gammal drömsk film som utspelar sig i Paris eller någon annan gammal, vacker stad, haha. Super fina i alla fall. Och du ser ut som en riktig naturlig skönhet!
Frida- 6 December, 2012 at 11:42
Skitfint gumman!! :)
Anna- 5 December, 2012 at 10:18
Wow, that's just amazing!
NEW POST: Blame It On Fashion - GET YOUR STAPLES RIGHT
VIEW POSTS - VIEW PROFILE