Lina Soderstrom header
04:54 - 19/11/2012

JUST PLAYIN

another day at work last week. just played and danced all day. that kind of shoot when the time just flies by. Vanusa, the most amazing brazilian girl I´ve ever met, totally made my day with her fantastic energy. she even tried to teach me how to samba, I still have a long way to go tho.

 

Leave a comment

Current ye@r *

Linda- 20 November, 2012 at 12:01
Hej Lina! Har följt din blogg ett tag och tycker att du tar väldigt fina bilder! Undrar om du skulle vara intresserad av att göra ett porträttjobb i Stockholm? Som fotograf alltså:) Du kan maila mig på linda.eb27@gmail.com om du skulle vara intresserad! Mvh, Linda
Lisa- 20 November, 2012 at 10:55
Du är SÅ vacker. Och ännu vackrare i verkligheten. Såg dig på fashionweek i Stockholm förr förra året och kunde bekräfta detta!
NEW POST: Blame It On Fashion - WINTER WHITE
VIEW POSTS - VIEW PROFILE