Lina Soderstrom header
06:58 - 01/11/2009

TWINS PHOTOGRAPHY.

 

De här vackra tvillingsystrarna Alice och Caroline är modeller som jag träffade i Paris för många år sen. Jag och Alice bodde tillsammans och hade grymt kul. Nu gör de sina egna produktioner, stylar och plåtar. Här är lite bilder från deras plåtningar. Love it girls!

 

These gourgeus twinsisters Alice and Caroline are models that I met in Paris many years ago. Me and Alice lived together and had alot of fun. Now they are making there own production, styling and photography. Here is some of their work. Love it girls!


 

 

 

 

 

Alice & Caroline Rausch

Leave a comment

Current ye@r *

MORE FROM THE TWINS. « LINA DI MODA- 16 November, 2009 at 12:39
[...] Skrev om detta förut men om ni har missat det inlägget klicka här! [...]
NEW POST: Columbine - PERFECT MATCH
VIEW POSTS - VIEW PROFILE